Heti játék megjelenés (ápr.16-22.)

2018-04-16
  Címkék: #megjelenés #ps4

A héten csak PS4 játékok érkeznek. Kartos kalandjai folytatódnak és az eddig megjelent kritikák szerint az év játéka lehet.

God of War - PS4

Kratos visszatér élete eddigi legnagyobb kalandjára és nincs egyedül. A sorozat PS4-re készült része radikális változásokat hoz a játékmenetbe, és lélegzetelállító skandináv helyszíneket fedezhetsz fel. Egy fiatal és ígéretes harcos, Atreus kíséri minden lépését, akinek minden vágya az, hogy kivívja apja, azaz Kratos tiszteletét. A történet emberibb és drámaibb. A váll feletti kamerával új nézőpontből lehet megtapasztalni az alapjaiban megújított harcot.

Találkozz a skandináv mitológia gigantikus szörnyeivel, akik legyőzéséhez minden ügyességre és ravaszságra szükség lesz. Vadonatúj elsődleges fegyverre is van Kratosnak, a leviatán fejsze, mely segítségével eddig sosem látott trükköket lehet használni.

Mindehhez elsőosztályú grafika, fordulatokban gazdag sztori és látványos mozzanatok egész sorozata tartozik.

Yakuza 6 - PS4

A Yakuza 6-ban Kiryu megtudja, mi mindent hajlandók az emberek feláldozni a családjukért – akár vér, akár szoros kapocs köti össze őket –, ahogy a szívéhez legközelebb állókat érintő rejtélyes eseményeket vizsgálja. Börtönbüntetése után szabadulásakor azzal szembesül, hogy fiatal gyámoltja, Haruka eltűnt.

A nyomok Kamurocso városába vezetnek, ahol megtudja, hogy Haruka autóbalesetet szenvedett és most kómában fekszik. A helyzetet tovább fokozva az is kiderül, hogy Harukának van egy fia is, akiről így most Kiryunak kell gondoskodnia. A gyermekkel a kezében Kiryu bejárja a tengerparti Onomicsi városát, hogy felfedje az igazságot Harukáról, a fiáról, valamint Hiroshima rejtélyes jakuza szervezetének titkairól.
 
Az új helyszín Onomucsi, Hiroshima prefektúra álmos kikötővárosa, valamint Kamurocso, Tokió legnagyobb piroslámpás negyedének modern változata tökéletes otthont ad a Yakuza 6 komoly krimi történetének és pusztító küzdelmeinek. A Yakuza 6 az első olyan jelenlegi generációs Yakuza cím, ami az alapoktól PlayStation 4-re készült, bemutatva a szerteágazó japán alvilágot részletes grafikával, valósághű animációkkal, új fizikai motorral, interaktív üzletekkel, gördülékeny átmenettel és a sorozat történetében először, minden szöveg és párbeszéd teljes japán szinkront kapott.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.