Heti játék megjelenés (03.26.-04.01.)

2018-03-26
  Címkék: #megjelenés #pc #ps4 #xboxone

Az eggyik legnépszerűbb lövöldözős játék jön egy új, nem megszokott helyszínnel. A vidéki amerikába kell főhősünknek rendet raknia.

Far Cry 5 - PC, PS4, Xbox ONE

A Far Cry-sorozat aktuális epizódjában egy modern thriller vár ránk, amelyben a vidéki amerika egyik fiktív megyéjébe visz. Hope County-ban az őrült prédikátor Joseph Seed, egy fanatikus és egyben veszélyes szektát vezet. Magánseregével erőszakkal veszi át az irányítást az egykor békés terület felett.

Aki nem működik együtt a csoporttal, arra szörnyű kínzások várnak. A helyieknek már nagyon elegük van Seed egyeduralmából. Seriff-helyettesként lesz a feladatunk, hogy a környékbeliek segítségével ellenállást szervezzünk, és felvegyük a kesztyűt a veszélyes szektával – ha másként nem megy, hát erővel!

A játékban szabadon bejárhatjuk Hope Conty vidékét, vezethetünk autót, quadot, de még repülőgépet is, a sorozat korábbi részeihez hasonlóan pedig tonnányi fő- és mellékküldetés vár majd ránk izgalmas és intenzív FPS akciók társaságában. Számos emlékezetes karakterrel lehet találkozni. Toborozz magad mellé harcostársakat vagy állj össze egy barátoddal és terítsétek le együtt a szektát a kétjátékos kooperatív módban, ami az egész kampányra kiterjed. Emellett most először saját élményeket is teremthetsz a játékban megtalálható szerkesztővel, az így készített küldetéseket pedig akár haverjaiddal közösen is átélheted.

Képtalálat a következőre: „injustice 2 legendary edition x1 cover”Injustice 2 Legendary Edition - PS4, Xbox ONE

A Warner Bros. és a DC közös játékának Legendary kiadásában átélheted a legnagyobb DC hősök verekedős kalandját teljes formájában. Az Injustice 2 Legendary Edition az alapjáték mellett minden kiegészítőt tartalmaz, ami valaha megjelent, plusz további extrákat is kínál.

Az Injustice 2 teljes kiadásában minden extra szereplő megtalálható: Atom, Black Manta, Darkseid, Enchantress, Hellboy, Raiden, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, és a Tini Ninja Teknőcök. Ezen felül különleges premier skinek több karakterhez, egy bővített gyakorló mód (Learn Hub), új felszerelések és tárgyak, illetve megnövelt maximális szint. Ebben a változatban 30-as a maximális szint, amelyet elérve egy új augment slot is megnyílik, további fejlesztési lehetőségeket kínálva.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.