Heti játék megjelenés ( feb.26.-márc.4.)

2018-02-26
  Címkék: #előrendelés #megjelenés #pc #ps4 #xboxone

Off-Road versenyzés és a legsikeresebb MMO előrendelői csomagja a heti kínálat.

Gravel - PC, PS4, Xbox ONE

A motoros és autós játékokra specializálódott Milestone egy új, pörgös Off-Road játékkal készült. A tereprali és autokrossz versenyek hangulata kerül a monitorokra. Négy versenyág kötelékében lehetsz bajnok: Cross Country (hatalmas, nyílt terepek többféle környezetben, ellenőrző pontok között zajló versenyekkel), Wild Rush (a legvadabb tájakon zajló körversenyek), Speed Cross (valódi pályák Amerikától Európáig) és Stadium Circuit (valós és fantázia szülte arénák hatalmas show-val). A Gravel többféle offline és online játékmódot is támogat. Az Unreal Engine 4 motor lenyűgöző grafikát kínál élethű, de szórakoztató fizikával. Ha nem félsz a kihívásoktól, a szédítő magasságoktól, a vad tájaktól és a hatalmas ugratóktól, no meg a kosztól, akkor ez a te játékod!

World of Warcraft - Battle for Azeroth ELŐRENDELŐI - PC

A világ legsikeresebb MMORPG-jének hetedik kiegészítője minden korábbinál nagyobb kalandokat ígér. A Legion eseményei után új konfliktus bontakozik ki az Alliance és a Horde között. Ennek köszönhetően örökre megváltozik Kalimdor és a Keleti Királyság élete. Új helyszíneken folyik tovább a háború, ahol további szövetségeseket kell gyűjteni a szembenálló felek számára, hogy egyszer és mindenkorra eldőljön Azeroth sorsa.

  • Szövetségre lépett fajok. Három a Szövetségnek, három a Hordának.
  • Két új, három zónából álló kontinens. Egy a Hordának, egy a szövetségnek.
  • Feltérképezetlen szigetek. Három fős scenariók helyszínei lesznek ezek a zónák, ahol harcolhatunk az AI vagy más játékosok ellen.
  • 20 fős Warfrontok a régi jó Warcraft RTS-ek mintájára.
  • Az Artifact fegyverek szerepét a Heart of Azeroth névre hallgató nyaklánc veszi át, amit szintén tápolhatunk majd orrvérzésig.
  • Az új maximális szint lvl120 lesz.
  • Kezdetnek 10 új dungeon és  egy új raid.
  • Instant lvl110-es karakter kezdetnek.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.