Heti játék megjelenés (feb.19-25.)

2018-02-19
  Címkék: #megjelenés #pc #ps4 #xboxone

Az előző után kicsit csendesebb hét a megjelenések terén. Egy már ismert és kedvelt széria kap új oldalhajtást.

Metal Gear Survive - PC, PS4, Xbox ONE

Egyedi úton a Metal Gear-sorozat, így egy igazán különleges élmény vár ránk. Miután Big Boss-t és Kazuhira Millert sikeresen evakuálták a Mother Base-ről, egy váratlan féreglyuk őket és egy halom katonát is egy alternatív valóságba repítette el. A párhuzamos idősíkon azonban semmi sem úgy van, mint megszokták. A világot különös zombiszerű lények uralják. Nem csak rendkívül veszélyesek, hanem komoly akadályt is jelentenek abban, hogy hőseink megtalálják a hazavezető utat.

A Metal Gear Survive egy nyitott világú akció-kaland, külső nézetes formában. A tartalmas kampányt egyedül is átélhetjük majd,  de igazi értelmet azonban a kooperatív módban nyer majd a játék. Három társunk oldalán végezzük el a változatos küldetéseket, mialatt együtt fejlődhetünk és fedezhetjük fel ezt a különc, már-már horrorisztikus világot.

Sword Art Online - Fatal Bullet - PS4, Xbox ONE

Válj hősé a Sword Art Online: Fatal Bullet című epizódjában. A Gun Gale Online változatos tájai, valamint egyedi és valósághű környezete leginkább egy sci-fi filmre emlékeztetnek. Számos választható fegyver és harcstílus. Találkozz az eredeti Sword Art Online regények, animék és korábbi játékok karaktereivel, miközben beutazod ezt a hatalmas és lehengerlő világot.Te vagy a főhős, küzdj meg ellenfeleiddel új fegyvereket bevetve és alakítsd kedved szerint a játékmenetet új képességekkel.
A Sword Art Online II világa, a Gun Gale Online látványos és változatos tájai csak arra várnak, hogy felfedezd őket, miközben átéled a sorozat alkotója, Reki Kawahara közreműködésével megírt történet eseményeit. Nézz szembe brutális ellenfelekkel más játékosok oldalán, vagy küzdj meg más játékosokkal a dinamikus 4-4 elleni harcokban ebben az izgalmasban bővelkedő modern JRPG klasszikusban.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.