Heti játék megjelenés (feb.5-11.)

2018-02-05
  Címkék: #megjelenés #ps4 #switch

Elkezdtek csordogálni az idei játékok. Pár érdekesebb cím, mint az új Dragon Ball, Monster Hunter World és UFC 3 már meg is jelent. A héten két PS4 játék és egy Switch-re megjelenő játék érkezik.

Shadow of The Colossus - PS4

A PS2 korszak egyik legérdekesebb játékát támasztották fel és hozták el PS4-re. Az ICO és a The Last Guardian fejlesztőinek leghíresebb játéka, a Shadow of the Colossus. Egy teljesen új generáció élheti át a lenyűgözően izgalmas történetet. Csatlakozz Wanderhez, aki élete legnagyobb és legveszélyesebb kalandjára indul, hogy megmentse szerelme életét. Feladatod 16 kolosszus legyőzése lesz, ám mivel több esetben hegy méretű ellenfelekről beszélünk, ez nem fog olyan könnyen menni, mint ahogy gondolod.

A játék a modern grafikát leszámítva szinte semmiben sem különbözik a PlayStation 2-es eredetitől. Ugyanazt a különleges, már-már művészi akció-kalandot kapjuk tőle, mint 10 évvel ezelőtt. Javított, könnyedebb irányítási rendszerrel, valamint kisebb finomhangolásokkal érkezik a játék.

Dragon Quest Builders - Switch

A Dragon Quest Builders-ben a Square Enix népszerű szerepjátékának univerzuma a Minecraftból ismert játékmenettel ötvöződött. Óriási szabadsággal és korlátlan építkezéssel párosulva egy igazán izgalmas építő játék született.

Alefgard világában így hősünk oldalán saját tábort építhetünk magunknak, craftolhatunk, fejlődhetünk, fejleszthetünk és végezetül akár teljes univerzumokat is létrehozhatunk magunknak, miközben a harc és a túlélés is a mindennapi feladataink között lesz.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia PS4The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia - PS4

A The Seven Deadly Sins egy népszerű anime és manga sorozat, amit már feldolgoztak egy alkalommal PS4-re. A mostani epizódban a csoport brit lovagokból áll, akiket feloszlatnak, miután meggyanúsítják őket, hogy át akarták venni a hatalmat a királyságban. Immár lázadókként kell küzdeniük a valódi gonosz erőkkel szemben.

A játék egyesíti az akció-RPG és a 3D-s verekedős műfaj elemeit. Egy színes, látványos kaland, ami az anime rajongók számára mindenképp figyelemre méltó. A teljes értékű kaland mód mellett akciódús egymás verekedésekre és nagy csatákra van kilátás. Az animére jellemző látványvilág, rajzfilmszerű grafikai megoldások és intenzív zenék teszik még pörgősebbé a hangulatot. A fő- és mellékküldetések mellett párbajozni is lehet a gépi vagy online játékosok ellen.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.