Heti játék megjelenés (okt.30.-nov.5.)

2017-10-30
  Címkék: #megjelenés #pc #ps4 #xboxone

Egyetlen játék jön a héten, senki nem mert szembe szállni vele. :) A Call of Duty legújabb része vissza kanyarodik a gyökerekhez és újra a II.Világháború lesz a had szintér.

Call of Duty World War II - PC, PS4, Xbox ONE

A sorozat legújabb World War II epizódjában az amerikai hadsereg katonájaként a D-Napon érkezünk Európába. A társaink oldalán felszzük fel a harcot a náci Németországgal szemben. A Call of Duty: WWII-ben Európa legnagyobb csatáit élhetjük át az 1944-es és 1945-ös esztendőből. Páratlan realizmussal átitatott kampányban van lehetőség megtapasztalni a nagy háború intenzív és brutális mivoltát filmszerű ütközetek által, amiket korhű fegyverekkel és felszerelésekkel élhetünk majd át.

Mint a sorozat korábbi epizódjaiban, úgy a Call of Duty: WWII-ben sem kell mellőznünk az egyjátékos kampány mellett a változatos multiplayer ütközeteket, melyek között a hagyományos kompetitív csatákon túlezúttal is megtalálható lesz a Zombies játékmód, benne zombikká változott katonákkal, és túlélésre koncentráló küzdelmekkel.

 

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.