Heti játék megjelenés (okt.23-29.)

2017-10-24
  Címkék: #megjelenés #pc #ps4 #xboxone

Ahéten érkező játékok közül két cím emelkedik ki. A két év után új résszel jelentkező Assassin's Creed és a Wolfenstein, amiben amerikában kell rendet rakni.

Assassin's Creed Origins - PC, PS4, Xbox ONE

Az Assassin’s Creed-sorozat legújabb epizódja a távoli Egyiptomba, a piramisok és a fáraók korába repít el minket. A föszerepben Bayek, egy ifjú orgyilkos aki bebizonyítja, hogy a Testvériség és a Templomosok közötti harc évszázadokkal ezelőtt kezdődött. Az Assassin’s Creed Origins minden elemében a korábbi epizódokból megismert sajátosságokat álmodja tovább, ezáltal szabadon bejárhatjuk majd a Nílus völgyét, megismerhetjük a piramisok titkait, a számtalan mellékküldetés mellett pedig egy összetett sztorira felépített küldetésrendszer is vár majd ránk, többségében célszemélyek likvidálásával és értékes ereklyék kutatásával a középpontban.

Az Assassin’s Creed Origins természetesen messze nem csak az egyiptomi környezettel kíván újítani, hiszen a játékmenet terén is sok frissességet garantál! A készítők átalakították benne a harcrendszert, és a minden eddiginél összetettebb történet mellett szerepjátékos elemek egész sorát valósították meg, sőt mi több, Bayek mellé egy irányítható sast is elérhetővé tettek, akinek óriási hasznát vesszük majd a küldetések teljesítésekor.

Wolfenstein II - The New Colossus - PC, PS4, Xbox ONE

A Wolfenstein II: The New Colossus pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész a New Order befejeződött. A hatvanas évek Amerikájába enged betekintést, ám BJ Blazkowicz mellett Frau Engel is visszatér és bosszúszomjasabb, mint valaha...

Ikonikus helyszíneken kell harcolni a nácik ellen, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans lápvidéke, vagy épp a poszt-nukleáris Manhattan. A sorozatra jellemző fegyverarzenál természetesen a New Colossusban is jelen van. Robbantsd apró darabokra az ellenfeleid a Laserkraftwerk intenzív lézerágyújával, oszlass tömeget a Dieselkraftwerk gyorstüzelő gránátvetőjével vagy vesd bele magad a közelharcba a különleges csatabárdok segítségével.

Elex - PC, PS4, Xbox ONE

A Gothic-sorozat alkotóinak legújabb szerepjátékában lehetőségünk nyílik egy névtelen és kezdetben nincstelen hős oldalán megmenteni az egész világot.

Az ELEX története Magalan poszt-apokaliptikus világába vezet minket, ahol a mágia és a varázslat ugyanolyan jól megfér egymás mellett, mint a sci-fi művekre jellemző hatalmas gépek és robotok. Ezt a világot eltérő célú frakciók szakították darabokra, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy újra elhozzuk a békét.

A hagyományos akció-szerepjátékok legszebb hagyományait felvonultatva az ELEX-ben hősünk oldalán felkereshetjük az összes frakciót, izgalmas küldetéseket teljesíthetünk, fejlődhetünk, új fegyverekre és felszerelésekre tehetünk szert, szabadon felfedezhetjük az egész világot, végezetül pedig meg kell találnunk a célunkig elvezető igaz ösvényt.

Super Mario Odyssey - Switch

A Nintendo Switch első igazi belsős platformjátéka érkezik meg a Super Mario Odyssey képében, mely eddig sosem látott grafikai minőségben mutatja meg mindenki kedvenc vízvezeték szerelőjének vadonatúj kalandjait. A teljesen három dimenziós játékmenet színpompás helyszínekre vezet el, ahol minden ügyességedre és Mario vadonatúj képességeire is szükséged lesz ahhoz, hogy ennek az odüsszeiának a végére érj... ráadásul a látványos pályákon Mario varázslatos fejfedőjével szinte minden ellenfél és tereptárgy alakját vagy képességeit felveheted, így a kihívások megoldása sosincs kőbe vésve, minden a kreativitásodon múlik!

Just Dance 2018 - PS4, Xbox ONE, Switch, Xbox 360, PS3

Újabb évaddal, minden eddiginél több újdonsággal és páratlanul friss tartalommal tért vissza közénk a világ legjobb táncolós ritmusjátéka, amelyben ismét lehetőséget kapunk arra, hogy különféle ismert slágerekre táncoljunk, komplett koreográfiákat sajátítsunk el, és összemérjük tudásunkat barátainkkal, vagy a világ túlsó felén élő táncosokkal.

A Just Dance 2018 ehhez a legjobb slágereket biztosítja majd a talpunk alá, ezáltal olyan ismert előadók dalaira tanulhatjuk el a fokozatosan nehezedő mozdulatokat, mint Bruno Mars, Jamiroquai, Shakira, Beyoncé vagy Ariana Grande.

Rugby 18 - PC, PS4, Xbox ONE

Az amerikai foci egyik kicsit finomabb változata az első sorban a volt Brit gyaratokon játszott Rugby. A Rugby 18 tartalmazza világ legnagyobb bajnokságait és csapatait. Egyedi játékos statisztikák, taktikai lehetőségek, technikai képességek. Többféle játékmód többek közt karrier, szezon és saját csapat készítés.

 

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.